søndag 26. april 2009

Så var vi russ!

Russ

Jepp, så var det gjort! Fredag smalt det i Pollen og en heil haug med russ var samlet for å gjøre masse tull og stå og ruse med bilene sine.

Jeg og my man Steffen underholdte som de to politimennene "E å Tomm-ænt" og Runa, Maria og Vibeke var vaskedamehorer eller noe i den dur. Haralampos fikk kjørt seg som horekunde nok en gang.

Etter oss var det noen gutter som breaka, og noe taleopplegg. Nei, vent det var før. Jaja, ihvertfall ble det hele avsluttet med halvnakne gutter som hoppet i pollen, og onen svartruss som flasha rompa på flytebrygga. Livet er fullt av overraskelser.

Så bar det til Tromøya, nærmere bestemt en parkeringsplass på Spornes. Her var det gnudd med russ, hvorav svartrussen holdt seg i egne "konsentrasjonsleirer" og rødrussen rava rundt i diverse grader av berusethet.

Nebojsa DJ'a, og det gjorde tydeligvis også halve mannskapet på hver bil, ettersom det var knapt umulig å høre en kjeft inne i dem.

Synes å huske at noen stakk av med mobilen min, men det var vel faktisk jeg som stakk av fra den. D'OH!

Verdt å nevne er vel også at Matilde prøvde å skyve en snus opp i munnen på meg, selv om jeg forklarte henne at det var bortkasta. Det var den, og den datt rett ned på bakken. Bortkasta snus, sa jeg.

Dessuten må jeg nevne Thomas Bm og gjengen fra Wunderbar som var så snille og lot meg kruse med dem. All kudos til dem! :D

Og dessuten min kjære mor som møtte opp i ettida og HENTA MEG, enda jeg hadde sagt meg frivillig til å holde det gående til morgenen. Når jeg tenker på det så kan det være nettopp derfor hun kom. Nåja, vi var faktisk ganske mange som måtte krype til korset og ty til foreldrene etterhvert. For det var jo faktisk dritkaldt. Jeg fikk låne et teppe av Malin (som jeg ikke tror er med på noen russebil, men hvis hun er det så må jeg bare beklage) og det var konge. Det var forresten også rosa, noe som gjorde at jeg fikk en del merkelige blikk. De om det.

Håper dere hadde det like moro som meg, og at videre russeeventer blir like heidundrende! W00t W00t!

Cheers!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar